Saturday, June 19, 2010

REGULI DE BAZA PENTRU A FACE BANI CU EBAY

  * Asigura-te ca ai scris cuvintele bine (numele produsului si descrierea lui). Foarte multi oameni pierd multi bani din aceasta cauza. Cand produsele sunt scrise gresit,potentialilor cumparatori le este greu sa le gaseasca. Aceasta reduce licitatia la produs si produsul se va vinde cu un pret foarte mic sau nu se va vinde deloc.Asigura-te ca nu faci greseli gramaticale.
    * Fa o descriere puternica si completa a produsului. Asigura-te ca in titlu folosesti cuvinte usor de gasit de catre motoarele de cautare ebay. Daca produsul tau are un numar de model, adauga-l in titlu. Descrierea produsului trebuie sa ofere foarte multe detalii. Convinge cumparatorul ca va face o mare afacere procurand acest produs. Nici descrierea produsului nu trebuie sa contina greseli gramaticale.
    * Plaseaza produsul in categoria corespunzatoare. Incadrarea gresita a acestuia duce la gasirea lui foarte greu sau deloc.
    * Asigurati-va ca fotografia pe care o folositi este de buna calitate si ca ati fotografiat produsul dintr-un punct luminos.

Incet dar sigur,ebayul a inceput sa intre si in Romania si cu siguranta face parte din categoria celor mai bune oportunitati de afaceri online. Munca cu ebay este o munca pe internet usoara si relaxanta. O poti folosi ca o munca ful-time sau part-time,in functie de cati bani vrei sa faci pe net,daca iti place lucrul la domociliu si sa faci afaceri online.
MODALITATI DE A FACE BANI !

0 comments:

Post a Comment