Sunday, September 5, 2010

BANI DIN MUZICA-slicethepie.com

E incredibil cate modalitati de a face bani stand in fata calculatorului exista.Si pe langa site-urile la care trebuie sa dai click ore in sir pana te plictisesti, iata ca mai exista unele unde trebuie sa asculti muzica si esti platit pentru asta. Daca iti place muzica noua, mai ales noile trupe aparute si daca stii si putina engleza ( daca nu, poti folosi google translate ), pentru a scrie review-uri de cateva cuvinte, atunci acest site este pentru tine  SliceThePie.com. Exista foarte multe site-uri care te platesc pentru a asculta muzica si in functie de ceea ce voi constata eu despre ele am sa le scriu in continuare aici pe blog.                                        

Acest site este locul unde noile trupe de muzica sunt revizuite de catre iubitorii de muzica. Daca melodiile au primit voturi bune, utilizatorii investesc in aceste trupe, dupa care isi iau banii inapoi mai tarziu.
Deci, ce ai de facut :
  • Du-te pe  SliceThePie.com
  • Inregistreaza-te si incepe sa faci bani scriind review-uri pentru muzica. Cu cat review-ul tau este mai bun, cu atat castigi mai multi bani, iar votul va fi mai mare pentru trupa respectiva.
  • Da click pe imagine cand te intreaba "Esti un fan pentru muzica?" si completeaza formele de inregistrare.
  • Primesti un e-mail de confirmare si trebuie sa il confirmi.
  • Incepi sa asculti muzica si sa faci bani.
  • Plata se face prin pay-pal cand ai facut suma de 5 $.
Va doresc sa aveti multa bafta si sa ascultati muzica buna.

FA BANI STAND ACASA !

0 comments:

Post a Comment