Saturday, September 18, 2010

CASTIGA BANI DESCARCAND FISIERE

Exista un site numit Uploading.com care te plateste pentru fiecare fisier descarcat. Va incarcati fisierele pe serverele lor si primiti un link special. Atunci cand cineva descarca ceea ce voi ati pus, prin acel link, castigati bani. Au o multime de reclame pe pagina lor de download, astfel incat isi permit sa plateasca pana la 10$ pentru 1000 de descarcari. Poti sa descarci documente, poze pentru prieteni, filme , muzica, practic cam tot ce se poate. Functioneaza cam asa :
  • inscrierea este gratuita
  • veti fi platit o anumita suma in functie de tara in care va aflati ( este si Romania )
  • castigati bani numai cu fisiere mai mari de 1MB
  • banii vor fi expediati prin pay-pal, MoneyBookers, Webmoney
  • nu toate fisierele sunt permise pentru descarcat ( porno, nuditate, rasism vor duce la inchiderea contului )
  • castigi bani prin referali
Potrivit experientei mele personale, oricine poate castia bani cu acest site. Este o modalitate de a castiga bani frumoasa si distractiva.
Sa castigi bani cu acest site este usor deoarece poti sa descarci orice vrei in limita bunului simt. De exemplu daca ai fotografii pe care vrei sa le arati prietenilor le incarci in Uploading.com, in pachete mici pentru mai multi bani si le trimiti pe Facebook sau Myspace. Daca detineti un website puteti adauga o zona de download, sau muzica preferata sau clipuri cu linkul catre incarcare. Doar sa fie ceva creativ si incepeti sa castigati bani.
Daca vrei sa te inregistrezi si ma accepti pe mine ca persoana care te refera iti multumesc si click aici. Spor la bani !

Uploading.com logo


MODALITATI DE A FACE BANI !

0 comments:

Post a Comment