Sunday, June 20, 2010

STIATI CA...

  • In anul 2004 o femeie din sudul Floridei  a listat pe ebay pentru vanzare o jumatate dintr-un sandwich cu branza. Sandwichul s-a vandut la licitatie cu incredibila suma de 28000 $. Ea a crezut si a aratat prin poza afisata pe ebay ca sandwichul are impregnata pe una dintre feliile de paine,chipul Fecioarei Maria.
  • Cel mai scump lucru vandut pe ebay a fost un mega-iacht din otel pus la licitatie in anul 2006 in Ft.Lauderdale. Acesta s-a vandut cu 85 milioane $.
  • Un mamut vechi de 50000 de ani a fost pus la vanzare pe ebay in 2004 cu o oferta minim stabilita de 250000 $ si a fos vandut cu 61000 lire sterliene.
  • ebay are o medie de peste 1 miliard de vizualizari de pagini pe zi.
  • Cel mai scump lucru vandut pe ebay Australia a fost un Ferrari F 355. S-a vandut cu 151100 AU$
  • In fiecare minut pe ebay se vinde un telefon mobil.
  • O piesa de bijuterie se vinde la fiecare 6 minute pe ebay India.
  • Apa dintr-un pahar despre care se spune ca a baut Elvis Presley s-a vandut la licitatie pe ebay cu 455$.
MODALITATI DE A FACE BANI !

Saturday, June 19, 2010

CUM SA FACI BANI ONLINE

  1. Cum sa faci bani online este problema multor oameni in ziua de azi. Vrei sa faci ce vrei,sa muncesti cand vrei si cat vrei,sa nu mai ai un sef nesuferit si care te streseaza la maxim,sa ai timp de familia ta. Dar cum sa faci sa ai toate astea (bani,timp liber)si cum sa faci sa nu mai ai toate astea(sef stresant si care nu te intelege)? Dupa vreo 2 ani de navigat pe internet am reusit sa gasesc cateva raspunsuri la aceasta intrebare. Poti sa...

    * intri pe site-uri si sa dai clickuri pentu cativa centi
    * faci surveyuri pentru cativa dolari
    * sa postezi fotografii si videouri pe alte site-uri
    * scrii un blog pentru un income destul de bun
    * sa-ti faci un website pentru un full time job
    * ClickBank and AdWords
    * Affiliate Marketing
    * AdSense

Depinde de cat de multi bani vrei sa faci si de cat de mult timp vrei sa dedici acestei noi meserii. Ca sa faci bani online poate sa fie foarte usor sau foarte greu,depinde de cat de mult vrei sa castigi.

Deci, sa incepem:


    * PTC (Pay-to-Click)

PTC inseamna ca tu esti platit pentru a da click pe unele site-uri. Exista foarte multe companii care te platesc doar pentru ca le vizitezi site-ul. Ce-i drept, nu te platesc foarte mult,doar cativa centi, dar se aduna si daca iti iei si cativa referali poti sa ajungi la o suma destul de frumusica. Tot ce ai de facut este sa intri pe aceste site-uri, sa te inregistrezi si sa incepi sa dai click. Inregistrarea este gratuita. Deci, poti sa incepi sa castigi bani fara nici o investitie. Eu am sa comentez mai jos site-urile care mi se par mie cele mai bune si care platesc sigur (pe mine m-au platit).

LinkGrand
Acest site este cel mai bun dupa parerea mea. Daca iti ceri banii este destul de rapid in a te plati.
*Este nevoie de paypal pentru a fi platit. Daca nu aveti PayPal, faceti un acount aici!*

Hits4Pay
Acesta este un alt site care plateste bine. Iti plateste 2 centi pe click si ai posibilitatea sa referi alte persoane pentru 50%din castigul lor.


    * Surveyuri

Exista multe siteuri care te platesc pentru a-ti spune parerea despre anumite produse pe care ei le-au scos pe piata sau urmeaza sa fie scoase pe piata.In functie de durata surveyului poti fii platit cu pana la 5$ pe survey. Mai multe informatii pe viitor.

MySurvey.com


    * Postarea de fotografii

Exista siteuri care te platesc doar pentru ca postezi fotografii sau videouri pe siteul lor. De cate ori cineva intra pe o poza de a ta si da click pe unul din add-urile existente acolo,tu esti platit. De asemenea poti invita si prietenii tai sa faca asta si tu esti platit din castigurile lor. Un asemenea site si dupa parerea mea cel mai bun este...

Flixya

*Pentru a face bani pe Flixya va trebuie un acount de AdSense.*


    * Blogging

Poti sa faci bani din bloguri pe websiteuri ca Blogger sau WordPress. Blogurile sunt un fel de jurnale. Scrii ce vrei, cand vrei pe orice subiect vrei. Poti sa castigi bani din bloguri prin AdSense sau ClickBank



    * Websiteuri

A avea propriul website este cea mai buna metoda de a face bani, dar si cea mai grea. Cu un website, poti sa vinzi ceva,un produs propriu sau poti face bani cu Affiliate Marketing sau Click Bank. In acelasi timp poti folosi Google Adsense pentru a face bani si Google Adwords pentru a promova siteul.
Mai multa informatie si dezvoltarea fiecarui subiect ,pe viitor.
Cuvinte cheie: affiliate marketing bani cu blog clickuri domain website internet net clickbank commission junction cum sa cuvinte cheie faci adsense pagerank marketing moduri de facut blog optimizare google web paid to click ptc tehnici seo tricuri.
MODALITATI DE A FACE BANI !

CUM SA CUMPERI SI SA VINZI PE EBAY

Toata lumea poate participa la marele ,,joc" ebay. Trebuie doar sa gasesti ceea ce vrei sa cumperi sau sa vinzi. De cumparat este foarte usor, dar eu vreau sa vorbim mai mult despe vanzarea pe ebay si despre cum poti sa-ti mai faci niste bani de buzunar sau de ce nu,sa-ti faci o adevarata afacere..Pe ebay poti sa gasesti orice,incepand de la postere si tot felul de cutii goale si terminand cu marile corporatii ,care isi vand marfa cu un discount foarte bun. Aici gasesti produse vechi si noi,de colectie,antichitati,haine,etc... Exista multe cai pentru a face bani pe ebay si multe siteuri ca Yahoo sau Amazon Auctions care contin si vand carti si programe care te invata pas cu pas cum sa vinzi pe ebay. Am sa incerc sa va prezint cateva idei de baza despre vanzarea pe ebay. Cei mai multi oameni incep sa vanda pe ebay lucrurile din jurul lor ,care nu le mai folosesc. Sa nu te gandesti ca daca un lucru nu mai este bun pentru tine,nu este bun nici pentru altcineva. Nicidecum. Daca arunci o privire pe ebay vei ramane uimit cand vei vedea tot ce vand oamenii. Daca esti un bun mestesugar,un artist,creator sau chiar fotograf si nu vinzi pe ebay,atunci cred ca pierzi o gramada de bani. Am intalnit un fotograf care vindea pe ebay fotografiile pe care le facea el animalelor sau plantelor. Le punea in rama si le vindea. A vandut o poza cu 20 $. Daca iti place sa creezi,esti un bun mestesugar care poate face ceva frumos din doua bete si o bucata de material,atunci trebuie sa vinzi pe ebay.Produsele de artizanat se pot vinde foarte bine.Artizanatul romanesc este foarte bine vazut in afara tarii. Daca iti creezi propriile produse,poti pune in pachetul cu produsul pe care tocmai l-ai vandut,o brosura cu toate produsele pe care tu le vinzi. Daca cumparatorul este interesat de ceea ce tu vinzi,cu siguranta el se va intoarce la profilul tau pe ebay pentru a cumpara mai mult. Poti de asemenea sa folosesti ebay-ul pentru a-ti crea un mailing list cu oamenii care sunt interesati de o anumita categorie de produse,produse pe care tu le vinzi. Daca inca nu te regasesti in ceea ce am scris,atunci incearca sa gasesti ceva in care tu esti interesat,ceva ce tu cunosti foarte bine. O prietena si-a vandut hainele,de buna calitate bineinteles,dar care nu ii mai veneau pentru ca nascuse intre timp. Si a facut bani foarte frumosi din aceste vanzari. Exista multe magazine care au scazut preturile si de unde poti lua diverse lucruri pentru a le vinde pe ebay.Trebuie doar sa intri pe ebay si sa studiezi piata. Vei ramane uimit de ceea ce vei gasi. Iti doresc sa ai vanzare buna !
MODALITATI DE A FACE BANI !

BANI PE EBAY CU DROPSHIPPING

O alta cale prin care poti face bani cu ebay si cu zero investitie ( sau investitie minima,doar fee-urile pentru ebay) este sa apelezi la companiile de dropshipping. Acestea sunt companii care vand produse la un pret mai mic decat pretul pietii si trimit produsul direct la usa cumparatorului la adresa pe care ai specificat-o tu. Pentru un vanzator pe ebay asta inseamna ca poti oferi produse la un pret avantajos si nu ai nevoie de un spatiu pentru a le depozita pentru ca produsul merge direct la cumparator. Practic tu nici nu vezi produsul fizic. Sa luam un exemplu si sa spunem ca un ceas se vinde cu 100$ pretul pietei. Tu poti gasi acelasi ceas la un dropshiper la pretul de 50$. Pentru tine ca vanzator pe ebay asta inseamna ca il poti vinde lejer la 75$- suficient pentru a face un profit frumusel. Dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa cumperi ceasul. De fapt avantajul este ca tu nu cumperi nimic. Tu doar afisezi produsul pe ebay cu toate descrierile preluate de la dropshiper si il vinzi,dupa care dropshiperul il trimite la adresa specificata de tine. Tu trebuie sa te asiguri doar ca dropshiperul are produsul respectiv pe stoc si ca nu vinzi ceva ce nu mai exista. Acum sa zicem ca ai vandut ceasul si ai primit banii in contul tau paypal. Numai dupa ce ai primit banii tu plasezi comanda la dropshipper si ii dai datele necesare si adresa unde sa trimita produsul. Dropshiperul isi ia banii lui din acontul tau paypal,iar diferenta este a ta. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti un bun dropshiper cu care sa comunici foarte bine. Sunt foarte multe astfel de companii,dar nu toate sunt serioase. Doua dintre ele despre care am citit review-uri bune sunt http://www.doba.com/  si http://www.shopster.com/ dar poti gasi multe altele si sa citesti despre ele pe internet. Ce este bine in a folosi aceste companii pentru a vinde pe ebay este ca tu te poti afla intr-un colt al lumii iar cumparatorul in altul. O zi buna si succes la vanzare !
MODALITATI DE A FACE BANI !

CUM SA CUMPERI DE PE EBAY IEFTIN

Daca esti un cumparator pe ebay,atunci ai posibilitatea sa cumperi ieftin,la un pret mult mai mic decat normal si cu biduri mult mai putine. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe http://www.missing-auctions.com/ si sa te familiarizezi cu acest site. Aici vei gasi toate produsele care au fost listate gresit pe ebay si deci nu pot ajunge pe primele pagini ale ebayului atunci cand le cauti. De exemplu cineva vinde un cablu HDMI,dar il listeaza gresit. In loc de HDMI CABLE il scrie HMDI CALBE (si credeti-ma ca sunt mii de erori de acest fel). Acest cablu va fi gasit destul de greu de un cumparator si in final se va vinde cu un pret mult mai mic decat s-ar fi vandut daca el ar fi fost scris corect. Nu ai nevoie sa-ti deschizi un acont la acest site. Pur si simplu intri pe el si scrii corect numele produsului care te intereseaza. In cateva secunde site-ul iti genereaza pagini intregi preluate de pe ebay  cu produsul respectiv scris gresit. Deci , poti cumpara aceste produse la preturi mult mai mici pentru ca nu pot fi gasite in pagina ebay atunci cand le cauti. Daca in mod normal cumperi un CABLU HDMI cu 10$ si dupa ce s-a licitat la el de foarte multe ori,cu ajutorul acestui site poti cumpara acelasi cablu cu 5$ pentru ca el nu este gasit foarte usor de catre cumparatori si deci cei care vor licita pentru el vor fi mult mai putini. In concluzie, cu acest site poti gasi si cumpara produse la preturi mult mai mici pentru ca foarte multi oameni nu stiu sa scrie corect pe engleza sau se grabesc atunci cand listeaza un produs si nu mai verifica ceea ce au scris. Acelasi lucru trebuie avut in vedere si de tine atunci cand vinzi ceva pe ebay. Sa fi sigur ca ai scris produsul bine pentru a putea fi gasit foarte repede si vandut la valoare maxima. Bafta !
MODALITATI DE A FACE BANI !

CUM SA CASTIGI LICITATIA PE EBAY

De foarte multe ori se intampla sa doresti sa cumperi ceva de pe ebay,licitezi la produsul respectiv,dar in ultimele 3 secunde altcineva biduieste si tu pierzi produsul. Pentru a evita aceasta si pentru a fi sigur ca tu cumperi produsul dorit poti utiliza siteurile Auction Sniper. Daca nu esti familiarizat cu acestea,trebuie sa sti ca ele iti fac munca foarte usoara. Sa zicem ca ai gasit un produs si vrei sa-l cumperi iar licitatia se termina in 1-2 ore. Daca licitezi cu atata timp inainte risti ca si altcineva sa biduiasca produsul si astfel sa creasca pretul acestuia. Si tu pui bid din nou si alta persoana iar si tot asa,pretul produsului creste si poti chiar sa te muncesti degeaba si sa nu reusesti sa-l cumperi. Deci, pentru asta exista programele de ,,stat la panda"- AUCTION SNIPER WEBSITE. Un astfel de program iti permite sa introduci numarul de ebay al produsului dorit si cea mai mare suma de bani pe care tu esti dispus sa o platesti pentru produs iar in ultimele 3-4 secunde software-ul face oferta. De obicei tu castigi pentru ca o alta persoana nu mai are timp sa biduiasaca intr-un timp asa de scurt. Cand te inregistrezi la un astfel de program costul este de obicei 5$ pe luna. Sa nu te inregistrezi la cele care te taxeaza la bid pentru ca ar fi un cost prea mare lunar. Acestea sunt bune doar in cazul in care vrei sa cumperi ocazional de pe ebay. Dar daca vrei sa devi ebay-st si sa castigi extra bani de buzunar, programele cu plata lunara sunt mai favorabile. Doua astfel de site-uri sunt https://www.auctionraptor.com/ si http://www.justsnipe.com/
MODALITATI DE A FACE BANI !

REGULI DE BAZA PENTRU A FACE BANI CU EBAY

  * Asigura-te ca ai scris cuvintele bine (numele produsului si descrierea lui). Foarte multi oameni pierd multi bani din aceasta cauza. Cand produsele sunt scrise gresit,potentialilor cumparatori le este greu sa le gaseasca. Aceasta reduce licitatia la produs si produsul se va vinde cu un pret foarte mic sau nu se va vinde deloc.Asigura-te ca nu faci greseli gramaticale.
    * Fa o descriere puternica si completa a produsului. Asigura-te ca in titlu folosesti cuvinte usor de gasit de catre motoarele de cautare ebay. Daca produsul tau are un numar de model, adauga-l in titlu. Descrierea produsului trebuie sa ofere foarte multe detalii. Convinge cumparatorul ca va face o mare afacere procurand acest produs. Nici descrierea produsului nu trebuie sa contina greseli gramaticale.
    * Plaseaza produsul in categoria corespunzatoare. Incadrarea gresita a acestuia duce la gasirea lui foarte greu sau deloc.
    * Asigurati-va ca fotografia pe care o folositi este de buna calitate si ca ati fotografiat produsul dintr-un punct luminos.

Incet dar sigur,ebayul a inceput sa intre si in Romania si cu siguranta face parte din categoria celor mai bune oportunitati de afaceri online. Munca cu ebay este o munca pe internet usoara si relaxanta. O poti folosi ca o munca ful-time sau part-time,in functie de cati bani vrei sa faci pe net,daca iti place lucrul la domociliu si sa faci afaceri online.
MODALITATI DE A FACE BANI !

CE ESTE EBAY PULSE

Ebay Pulse este o pagina web unde sunt afisate cele mai cautate produse in ziua respectiva. Vei gasi aici cele mai cautate produse ale zilei cat si magazinele de unde le poti procura pe majoritatea dintre ele. Poti accesa paginile ebay pulse pentru toate categoriile care te intereseaza. Poti utiliza ebay pulse pentru a verifica preturile inainte de a lista ceva pentru vanzare.Daca pretul la acel produs este mare ,il poti lista,daca este mic,mai poti astepta o saptamana pentru a vedea fluctuatiile de pret pentru ca preturile pe ebay cresc si scad in fiecare zi. Foloseste ebay plus pentru a construi o lista cu produsele pe care tu le poti cumpara pentru a le revinde. Daca vezi ca un produs se vinde bine intr-o zi si tu il poti procura din alta parte,foarte bine.Cumpara-l si revinde-l pe ebay. Cu cat vei lucra mai mult pe ebay ,vei deveni mai creativ. Fii la curent cu ce se vinde cel mai bine zi de zi pe ebay folosind http://pulse.ebay.com/.
Ebay reprezinta o optiune foarte buna pentru munca la domiciliu. In alte tari foarte multi oameni si-au lasat joburile si s-au axat pe aceasta munca pe internet si in special pe ebay. Deci,castiga bani pe net cu ebay.
MODALITATI DE A FACE BANI !

MUNCA LA DOMICILIU CU EBAY

Ebay este o companie americana de comert online,care face afaceri pe internet,fiind la ora actuala cea mai mare firma din lume axata pe licitatii online.Este una din cele mai favorite si mai prospere afaceri pe internet preferata de milioane de oameni din intreaga lume care vor sa castige niste bani in plus.Este locul perfect de unde poti sa-ti incepi propria afacere pe internet,cu ajutorul calculatorului. Daca nu esti familiarizat cu acest site am sa incerc sa-ti explic mai amanuntit cum poti sa faci bani cu ebay si cum poti sa transformi aceasta oportunitate intr-o afacere la domiciliu care iti va aduce multi bani din lucrul online.

    * Ebay este locul unde intr-un mod foarte usor poti sa vinzi aproape orice. Tot ce ai de facut este sa-ti deschizi un acont,dupa care vei fi verificat si gata,esti apt sa incepi sa castigi bani pe net.
    * Poti sa vinzi aproape orice,de la haine folosite,la electronice,de la lucrurile de prin casa de care nu mai ai nevoie la postere,etc. Cu milioanele de ebayers din toate lumea,garantat vei gasi o piata foarte larga de vanzare a produselor tale si vei putea castiga bani din acest comert online.
    * Prin vanzarea online poti castiga foarte usor bani cu ajutorul calculatorului. Cu ebay nu ai nevoie sa stai toata ziua acasa in fata calculatorului pentru ca tu ai totul setat si listat pentru a fi vazut online. Deci,poti iesi cu prietenii in oras sau te poti duce linistit la munca daca ai un alt job,pentru ca ebay-ul isi face treaba.
    * Unele lucruri nu se vand imediat,dar ebay iti da posibilitatea sa reafisezi acel lucru de cate ori doresti tu,sau pana il vinzi.
    * Poti sa castigi bani foarte rapid cu ebay. Daca cunosti cateva tehnici corecte si daca sti ce sa vinzi si ce se cauta cel mai mult pe piata poti face bani foarte multi cu ebay. Trebuie doar sa inveti cum sa vinzi foarte bine.

Tot mai multi oameni in ziua de azi au inceput sa inteleaga faptul ca se pot castiga bani din munca online,pe internet,iar comertul pe ebay este unul foarte profitabil la ora actuala. Dupa parerea mea este cel mai usor mod de a castiga bani pe internet acum,tocmai de aceea am sa incerc sa va prezint in acest blog cateva din modalitatile prin care puteti castiga bani lucrand la domiciliu sau la birou,cu ebay. Sper sa va fie de ajutor.
MODALITATI DE A FACE BANI !