Wednesday, September 22, 2010

CUM AJUNGI IN LISTA DE CAUTARE GOOGLE SI YAHOO

LISTAREA PE GOOGLE


Exista trei modalitati pentru ca un site sa fie indexat de Google si listat, dar nici una din aceste modalitati nu poate fi sigura si nu poate garanta ceva. Google devine din ce in ce mai selectiv cu site-urile primite, iar primul lucru pe care il face este sa se asigure ca acel site are un continut unic si util. Dupa aceea, munca de obtinere a calitatii, site-uri relevante cu link de intoarcere catre acel site. Aceste doua metode sunt cele mai puternice si mai sigure pentru a gasi site-ul pe Google. Celelalte trei metode care pot fi incercate ( pentru unii functioneaza, pentru altii mai putin sau deloc ) sunt urmatoarele :
  • O metoda pentru a fi lisat in Google este acea de a folosi propriul lor add url, pe care il gasesti aici http://www.google.com/addurl.html. Aceasta metoda nu este foarte fiabila dar te poate arunca inauntru cu putin noroc. Google spune ca nu poate adauga fiecare site, asa ca nu fi surprins daca nu functioneaza pentru tine. Dar daca functioneaza? Merita incercat.
  • O a doua cale de incercare pentru a fi listat pe Google este acea referitoare la un alt site care deja se afla pe Google. Atunci cand Google viziteaza acel site pentru actualizari, el va lua si linkul catre site-ul tau si il va adauga pe lista. Aceasta metoda nu merge intotdeauna, dar merita incercata si aceasta pentru ca multe alte site-uri o fac.
  • A treia cale este listarea site-ului in directoare. Exista multe site-uri directoare web romanesti, la unele trebuie sa te inregistrezi, la altele nu. Inscrierea sit-ului se face usor, prin adaugarea linkului de la site-ul tau, o descriere scurta a site-ului si cuvinte cheie. Diectoarele romanesti te accepta de obicei, toate, chiar daca site-ul este mic, de cateva pagini. Dar daca ai un site in engleza si te inregistrezi pe directoare mari cum este dmoz.org de exemplu, trebuie sa fi sigur ca site-ul tau are destule pagini si un continut foarte bun.
LISTAREA PE YAHOO

Cele mai multe site-uri ajung pe Yahoo sau pe Live, cu ajutorul altor site-uri. Daca site-ul tau este deja legat de alt site sau de un director web, robotii de la Yahoo si Live te vor gasi si te vor indexa atunci cand fac actualizarile la site-l sau directorul web respectiv. Daca nu doresti sa astepti pana cand un robot te gaseste,atunci poti sa mergi direct la http://search.msn.com/docs/submit.aspx, in cazul lui Live si te inregistrezi acolo. Pentru Yahoo, mergi aici  https://siteexplorer.search.yahoo.com/submit.
Directorul web Yahoo este de asemenea un loc unde poti adauga site-ul tau. Sa nu confunzi functia de cautare Yahoo cu directorul. Cand te duci la Yahoo.com si introduci o cautare, tu folosesti motorul normal de cautare si nu directorul. Deci, poti sa fi inclus in lista de cautare de la Yahoo, dar nu si in director. Directorul web Yahoo este de fapt o lista de alte site-uri, pe care o gasesti aici http://dir.yahoo.com, si nu este foarte mult utilizata de navigatorii pe web.
Beneficiul real de a fi listat aici este ca ai un link de inalta calitate catre site-ul tau. Motoarele de cautare se uita la ce likuri esti conectat si daca vad ca esti prins la Yahoo iti acorda o credibilitate mai mare.                Unii cred ca daca sunt listati in directoare este de ajuns pentru a le creste rankul in Google si alte motoare de cautare. Dar nu exista nici o dovada solida in acest sens. Yahoo precizeaza de asemenea ca daca te aflii listat in directorul lor, asta nu are nici un efect asupra pozitiei pe care o detii in rezultatele cautarilor.
Daca ai un site comercial, costa 299 $ pe an pentru a fi inclus in directorul Yahoo. Daca iti poti permite costul, intrarea pe directorul Yahoo este foarte importanta, dar doar pentru a avea intoarcere catre un link de inalta calitate spre site-ul tau, dar nu te astepta si la o multime de trafic. Depinde de tine daca doresti sa te inscri pe directorul Yahoo sau nu. Multi webmasteri sunt multumiti doar cu motoarele de cautare Google, Yahoo si MSN, fara a mai fi nevoie sa se inscrie in directorul Yahoo.

OPTIMIZAREA MOTORULUI DE CAUTARE !

Tuesday, September 21, 2010

CUM DETERMINA MOTOARELE DE CAUTARE RANGUL PAGINII UNUI SITE

A fi listat pe Google si alte motoare de cautare populare este una din cele mai eficiente modalitati de dirijare a traficului catre site-ul tau. Dar ce cauta motoarele de cautare atunci cand determina page rankul unui site? Daca stii acest lucru atunci poti optimiza paginile site-ului pentru cele mai bune rezultate. Inainte de a adauga site-ul la un motor de cautare trebuie inteles dupa ce anume se uita acel motor atunci cand decide ce page rank sa-i dea site-lui respectiv. Doar pentru ca site-ul se gaseste pe un motor de cautare, asta nu inseamna ca are si trafic.Regula generala este ca cele mai multe motoare de cautare folosesc o "formula" pentru a determina relevanta cuvintelor cheie. Termenul cheie este numit "algoritm', iar fiecare motor de cautare are propriul sau algoritm, unic, pe care il foloseste atunci cand face rank page. In general aceasta formula magica consta in pagina de titlu, continutul site-ului in ansamblu, numarul si calitatea linkurilor catre site-ul tau, cat timp stau oamenii pe site, etc. Este important de remarcat faptul ca fiecare motor de cautare actioneaza diferit. Unele se ghideaza dupa numarul de linkuri catre site-ul tau, altele dupa continut. De asemenea foarte importante sunt meta-tagurile. Acestia sunt descriptori ascunsi care apar la inceputul codului HTML, in interiorul tagului. Acestea sunt invizibile pentru vizitatori, dar vizibile pentru motoarele de cautare. Meta -tagurile sunt formate de obicei dintr-un titlu, o descriere si cuvinte cheie. Din cauza multor abuzuri facute, multe motoare de cautare nu mai folosesc aceste meta-taguri pentru a ajuta la page rank, dar ele trebuiesc incluse in continuare pentru ca motoarele le folosesc inca pentru a afisa informatii despre site-ul tau. De exemplu cea ce pui la meta-tagul despre titlu, este ceea ce motoarele de cautare vor folosi ca titlu pentru site in rezultatele cautarilor. Ar trebui sa folositi meta-taguri pentru fiecare pagina, chiar daca unii spun ca nu este nevoie. Exista mai multe motoare de cautare care aduc trafic dar cele mai puternice sunt Google, Yahoo si MSN. Odata ce incepi sa atragi trafc cu aceste motoare vei incepe sa obtii trafic si cu motoarele mai mici deoarece acestea extrag date de la cele mai mari.

OPTIMIZAREA MOTORULUI DE CAUTARE !








Sunday, September 19, 2010

BANI CU TWITTER

Twitter este o platforma de micro-blog, foarte populara pe care oamenii o folosesc pentru a obtine trafic gratuit si a castiga bani din acest trafic. Pentru a face bani cu Twitter, mai ales daca ai multi oameni care te urmaresc, este bine sa folosesti TwittAd.com. Intreaga procedura de a castiga bani cu TwittAd.com este destul de simpla.
  • Te inregistrezi la TwittAd.com, gratuit. Dureaza doar cateva minute si iti poti folosi contul de la Twitter si il  facI vizibil pentru advertisers ( agentii de publicitate ).
  • In setarile contului ai posibilitatea sa selectezi durata si pretul pentru a face publicitate produselor agentilor de publicitate.
  • Acum trebuie sa astepti pentru ca agentii de publicitate sa te contacteze.
  • Cand agentii de publicitate iti fac o oferta, ai 48 de ore sa accepti sau nu oferta.
  • Daca nu accepti publicitatea, TwittAd va folosi Twitter API pentru a posta add-ul pe profilul tau de la Twitter.
  • Deci, acum o sa faci bani pentru fiecare secunda in care contul tau este folosit.
Agentii de publicitate nu cumpara contul tau, ei pur si simplu il sponsorizeaza pe o perioada de timp selectata. In ceea ce priveste platile, vei primi banii saptamanal in contul tau Pay-Pal. Pentru mai multe informatii despre cum poti castiga bani cu contul tau de Twitter, poti vizita TwiitAd.com.


MODALITATI DE A FACE BANI !

Saturday, September 18, 2010

CASTIGA BANI DESCARCAND FISIERE

Exista un site numit Uploading.com care te plateste pentru fiecare fisier descarcat. Va incarcati fisierele pe serverele lor si primiti un link special. Atunci cand cineva descarca ceea ce voi ati pus, prin acel link, castigati bani. Au o multime de reclame pe pagina lor de download, astfel incat isi permit sa plateasca pana la 10$ pentru 1000 de descarcari. Poti sa descarci documente, poze pentru prieteni, filme , muzica, practic cam tot ce se poate. Functioneaza cam asa :
  • inscrierea este gratuita
  • veti fi platit o anumita suma in functie de tara in care va aflati ( este si Romania )
  • castigati bani numai cu fisiere mai mari de 1MB
  • banii vor fi expediati prin pay-pal, MoneyBookers, Webmoney
  • nu toate fisierele sunt permise pentru descarcat ( porno, nuditate, rasism vor duce la inchiderea contului )
  • castigi bani prin referali
Potrivit experientei mele personale, oricine poate castia bani cu acest site. Este o modalitate de a castiga bani frumoasa si distractiva.
Sa castigi bani cu acest site este usor deoarece poti sa descarci orice vrei in limita bunului simt. De exemplu daca ai fotografii pe care vrei sa le arati prietenilor le incarci in Uploading.com, in pachete mici pentru mai multi bani si le trimiti pe Facebook sau Myspace. Daca detineti un website puteti adauga o zona de download, sau muzica preferata sau clipuri cu linkul catre incarcare. Doar sa fie ceva creativ si incepeti sa castigati bani.
Daca vrei sa te inregistrezi si ma accepti pe mine ca persoana care te refera iti multumesc si click aici. Spor la bani !

Uploading.com logo


MODALITATI DE A FACE BANI !

Friday, September 10, 2010

CUM SA FACI BANI CU AMAZON

Exista o serie de modalitati prin care se pot face bani online si prin intermediul companiei Amazon si puteti alege singuri modalitatea care va avantajeaza cel mai mult. Unul din programele care aduc bani cu Amazon este Advantage, care este un program ideal daca aveti deja carti editate ( mai ales in limba engleza ), astfel ca le puteti lista pe Amazon urmand instructiunile din programul Advantage si incepeti sa faceti bani. O alta metoda de a face bani cu Amazon este aceea de afiliere marketing prin programul Associates care va permite sa recomandati vizitatorilor de pe site diferite produse in scopul de a fi vandute. Programul este foarte bine pus la punct si exista foarte multa informatie pe site pentru a intelege mai bine cum se face. Odata ce v-ati inscris pe site este bine sa incepeti sa-l explorati pentru a vedea tot ce va ofera. Veti vedea ca puteti crea banere, anunturi si mult mai multe pentru a va imbunatatii blogul sau site-ul dumneavoastra. Dar zona in care ar trebui cu siguranta sa va uitati si o studiati este aceea pe care ei o numesc aStore. Exista multe instructiuni despre acest lucru in Amazon. Aceasta zona aStore va permite sa creati pagini web care sunt centrate in jurul unei teme specifice. De exemplu daca site-ul dumneavoastra este despre nunti, puteti crea un aStore care este aprovizionat cu cele mai bune carti in domeniu. Acest aStore poate fi legat de site-ul sau de blogul dumneavoastra principal, oferind o dimensiune in plus site-ului dumneavoastra si posibilitatea de a face mai multi bani. Puteti selecta de asemenea culorile pe care le doriti pentru aceasta pagina (si puteti crea chiar mai multe pagini), astfel incat sa arate intocmai ca si site-ul dumneavoastra. Inregistrarea la Amazon este gratuita, iar dupa inregistrarea in programul Associates site-ul dumneavoastra va fi verificat inainte de aprobare. Dar stati linistiti, sansele ca site-ul sa nu fie aprobat sunt foarte mici, asta depinde de violarea politicii firmei iar ei sunt destul de flexibili in acest sens.
Exista posibilitatea de a face o gramada de bani cu Amazon si mai ales cu programul Associates in special si este  foarte util mai ales daca aveti mai multe site-uri pe diferite domenii, deoarece puteti profita de intreaga gama de produse care exista pe stoc la Amazon ( nu numai carti si DVD-uri ). Deci daca sunteti in cautarea unei modalitati de a face bani si aveti un site, un blog sau mai multe, mergeti la Amazon si inregistrati-va gratuit. Este una dintre cele mai bune metode de a castiga bani din vanzarea de produse fara a investii nici un ban.



MODALITATI DE A FACE BANI !

FA BANI DESCARCAND APP IN TELEFONUL MOBIL

Sa faci bani pe internet, stand acasa si facand download de app-uri pe telefonul mobil. Suna destul de simplu si frumos, nu? Ei bine, compania apperang.com face lucrul acesta. Si totul este foarte usor, te inregistrezi, download -ezi aplicatii si faci bani. In apperang.com exista o gramana de app-uri care necesita atentie si asteapta sa fie downlad-ate. Unii dezvoltatori sunt aparent dispusi sa plateasca pentru ca app-urile lor sa intre in atentia oamenilor. Asa ca aici intra in functiune aceasta companie, care ii ajuta si pe ei, dar si pe noi. Un video de pe site, arata ca aceasta companie este promitatoare prin faptul ca plateste de la 0,25-1 $ pentru fiecare app downlad-at, iar pentru app-urile gratuite ei iti vor rambursa pretul de achizitie. Si mai frumos este faptul ca poti cere banii prin Pay-Pal, atunci cand ai facut 5$. In plus puteti castiga bani prin referali si anume 5% din castigul referaluli timp de 2 ani de zile. Trebuie sa arunci o privire pe site si sa vezi cum functioneaza totul. Apperang are un sistem de verificare pentru a vedea daca ai instalat intr-adevar app-ul prin sistemul lor. To ce ai nevoie este un telefon mobil performant, sa te inregistrezi pe site si sa castigi bani.


MODALITATI DE A FACE BANI !

Tuesday, September 7, 2010

BANI DIN ANUNTURI- smart shopping ads

In zilele de azi foarte multi oameni cauta sa castige bani in toate modurile posibile. Unii scriu articole pentru bani, altii completaeaza oferte si sondaje de opinie, iar altii creeaza site-uri si bloguri si castiga bani din plasarea unor anunturi contextuale. O multime de webmasteri si blogeri utilizeaza publicitatea AdSense pentru toate serviciile lor mai ales pentru ca aceasta este cea mai cunoscuta. Dar in masura in care cautati sa atingeti venituri cat mai mari, puteti folosi si alte alternative si modalitati de a face bani decat AdSense. O astfel de alternativa, care a inceput sa devina cunoscuta si profitabila este smartshoppingads.co.uk, care va ofera posibilitatea de a plasa diferite anunturi in pagina web sau blog. Cum functioneaza acest lucru? Sa zicem ca esti un bloger care are un site despre tehnologie si ai scris un post despre ultimul model de I-Phone, unde ai descris toate specificatiile tehnice si experienta personala avuta cu acest produs. Desigur ca cititorii vor dori sa afle mai multe informatii, iar unii dintre ei vor dori sa-l si cumpere. Aici intervine smartshoppingads.co.uk, care va plasa reclame referitoare la acest produs pe paginile blogului tau si va oferi posibilitatea cititorului sa si cumpere acest produs prin intermediul paginilor tale de blog. Astfel ca vei primi bani pentru fiecare click pe care cineva il da pe reclama respectiva, iar din informatiile de pe site reiese ca platesc cu pana la 0.15 GBP per click, ceea ce este o suma destul de buna. In afara de a castiga bani din plasarea de reclame, aceasta companie iti permite sa referi noi editori de site-uri si bloguri si vei castiga 5% pentru fiecare referal activ. Smartshoppingads.co.uk arata promitator si atractiv, mai ales pentru cei care scriu despre tehnologie sau chestii legate de cumparaturi. Iata deci inca o posibilitate de a castiga bani pe internet.


MODALITATI DE A FACE BANI !

Monday, September 6, 2010

FA BANI CU MOTOARE DE CAUTARE

O noua metoda de a castiga bani fara investitie pe care eu am probat-o si merge este aceea de a intra pe site-urile care sunt motoare de cautare. Un astfel de site care functioneaza ca si motor de cautare si nu numai, este Swagbucks.com. Se pare ca este un site destul de nou si care doreste sa fie foarte promovat. Acest site este alimentat de Google si Yahoo si functioneaza ca si un motor de cautare. De fiecare data cand doriti sa cautati ceva, intrati si cautati pe acest site si sunteti si platit pentru asta. Pentru cautari esti rasplatit in puncte pe care apoi le transformi in bani. Banii se pot cere prin Pay-Pal si esti platit atunci cand ai facut 5$. Cu cat cauti mai mult folosind acest motor de cautare, cu atat sansele tale de a acumula mai multe puncte sunt mai mari. Punctele castigate se pot converti de asemenea si in premii sau produse, depinde ce doresti. Au program de referali ceea ce este bine, deci iti poti invita prietenii si familia sa participe si ei, iar inscrierea este gratuita.
Am sa va arat si dovada de plata pentru primii 5$ si dupa cum vedeti mai am deja 1084 de puncte in cont. Asa ca daca doriti sa stati pe acasa si sa faceti bani cu o munca usoara, va recomand acest site, unde puteti castiga bani nu numai din cautari, dar si din sondaje de opinie, comentand pe blog, invitand prieteni. Multa bafta !


MODALITATI DE A FACE BANI !

BANI PE INTERNET FARA INVESTITII

Un alt site unde poti casiga bani gratis, fara sa investesti este lightspeedpanel.com. Este un site care functioneaza in multe tari in Europa, Asia si USA. Acest site plateste cu siguranta, pentru ca eu il folosesc de vreun an de zile si am sa fac si dovada acestui lucru mai jos. Ce este frumos, ca si alte siteuri care imi plac mie, este faptul ca plateste rapid prin Pay-Pal. Multi oameni doresc sa stie daca aceste site-uri de facut bani chiar platesc, iar acesta plateste, ceea ce il face sa fie unul din favoritele mele. Cu aceste site-uri de sondaje de opinie ( survey ), nu te imbogatesti peste noapte, dar daca gasesti cateva care functioneaza si platesc cu adevarat, poti face bani frumusei stand acasa, fara prea multe batai de cap. Si sa completezi sondaje de opinie este chiar distractiv. Pentru acest site, inscrierea este de asemenea gratuita, ce este rau, este faptul ca nu au un program de referali, dar te inscrii si incepi sa faci sondaje cu regularitate si castigi bani. Colectezi un numar de puncte pentru fiecare sondaj ( survey ), care apoi se convertesc in dolari in momentul in care ai acumulat 575 de puncte. De asemenea la fiecare sondaj completat, chiar daca nu te-ai calificat, pentru ca se poate sa nu te califici, intri intr-un concurs unde poti castiga 5000$. Tragerea se face o data la 3 luni. Acest site lightspeedpanel.com,a fost infiintat in anul 2000 si este detinut de WPP, una dintre cele mai mari companii in domeniul serviciilor si comunicatilor.
Deci, daca doriti sa mai castigati niste bani stand acasa si muncind acasa sau daca nu aveti ce face in timpul liber, eu va recomand acest site si am sa fac dovada mai jos ca acest site plateste.


BANI PE NET FARA INVESTITII !

Sunday, September 5, 2010

BANI GRATIS CU SONDAJE DE OPINIE ( SURVEY )

Tot navigand pe internetul asta am dat peste o gramada de modalitati de a face bani stand acasa.Personal sunt in afacerea asta de vreo 3 ani si dupa mine, cea mai buna metoda de a face bani sunt sondajele de opinie ( surveys ). Sa completezi sondaje de opinie nu este foarte greu, dar trebuie sa stii putina engleza, daca nu, te poate ajuta Google Translate aici. Aceasta metoda de a face bani este foarte buna pentru incepatorii in ale internetului. Am ales astazi sa scriu despre un site care cu siguranta va ajunge unul din preferatele mele- http://www.myhotrevenue.com/register.php?ref=maulyeu . Preferatele mele sunt site-urile care platesc rapid, prin Pay-Pal. Nu imi place sa astept sa-mi vina un cec de bani care nu mai ajunge odata. Asa ca Pay-Pal este cel mai convenabil. Imi mai place acest site si pentru faptul ca este primul pe care l-am gasit unde exista oferte si in limba romana. Cu acest site poti face bani luand sondaje de opinie, completand oferte, incercand produse, jucand jocuri si bineinteles cu referali. Si eu la randul meu am ajuns pe acest site tot printr-un referal care a publicat si dovada de plata de la Pay-Pal. Deci, functioneaza cu siguranta. Iar la alte site-uri unde am primit banii, am sa fac si eu dovada de plata. Un alt lucru bun pe care il are acest site este ca accepta persoane din toata lumea, ceea ce este foarte bine, pentru ca sunt foarte multe site-uri de survey-uri pe care eu functionez, dar nu accepta persoane din Romania de exemplu. Sa te inregistrezi pe acest site este gratuit, trebuie doar sa ai un e-mail valabil, deoarece trebuie sa confirmi inregistrarea. La inregistrare primesti 2$ in cont, ceea ce este foarte bine si frumos, iar la fiecare persoana pe care o referi primesti 0,99$. Plata se face prin Pay-Pal, cum am mai spus, in momentul in care ai strans suma de 25$. Imediat dupa inregistrare si confirmare, poti incepe sa verifici lista cu oferte si sondaje de opinie si sa incepi sa faci bani. Pentru completarea ofertelor vei primi un numar de puncte, care apoi se convertesc in dolari.
Sper sa fiti norocosi si sa faceti bani multi, iar eu am sa va informez la randul meu atunci cand am luat primii bani.


FA BANI ONLINE  !
SONDAJE DE OPINIE !

BANI DIN MUZICA-slicethepie.com

E incredibil cate modalitati de a face bani stand in fata calculatorului exista.Si pe langa site-urile la care trebuie sa dai click ore in sir pana te plictisesti, iata ca mai exista unele unde trebuie sa asculti muzica si esti platit pentru asta. Daca iti place muzica noua, mai ales noile trupe aparute si daca stii si putina engleza ( daca nu, poti folosi google translate ), pentru a scrie review-uri de cateva cuvinte, atunci acest site este pentru tine  SliceThePie.com. Exista foarte multe site-uri care te platesc pentru a asculta muzica si in functie de ceea ce voi constata eu despre ele am sa le scriu in continuare aici pe blog.                                        

Acest site este locul unde noile trupe de muzica sunt revizuite de catre iubitorii de muzica. Daca melodiile au primit voturi bune, utilizatorii investesc in aceste trupe, dupa care isi iau banii inapoi mai tarziu.
Deci, ce ai de facut :
  • Du-te pe  SliceThePie.com
  • Inregistreaza-te si incepe sa faci bani scriind review-uri pentru muzica. Cu cat review-ul tau este mai bun, cu atat castigi mai multi bani, iar votul va fi mai mare pentru trupa respectiva.
  • Da click pe imagine cand te intreaba "Esti un fan pentru muzica?" si completeaza formele de inregistrare.
  • Primesti un e-mail de confirmare si trebuie sa il confirmi.
  • Incepi sa asculti muzica si sa faci bani.
  • Plata se face prin pay-pal cand ai facut suma de 5 $.
Va doresc sa aveti multa bafta si sa ascultati muzica buna.

FA BANI STAND ACASA !