Saturday, June 19, 2010

CUM SA FACI BANI ONLINE

  1. Cum sa faci bani online este problema multor oameni in ziua de azi. Vrei sa faci ce vrei,sa muncesti cand vrei si cat vrei,sa nu mai ai un sef nesuferit si care te streseaza la maxim,sa ai timp de familia ta. Dar cum sa faci sa ai toate astea (bani,timp liber)si cum sa faci sa nu mai ai toate astea(sef stresant si care nu te intelege)? Dupa vreo 2 ani de navigat pe internet am reusit sa gasesc cateva raspunsuri la aceasta intrebare. Poti sa...

    * intri pe site-uri si sa dai clickuri pentu cativa centi
    * faci surveyuri pentru cativa dolari
    * sa postezi fotografii si videouri pe alte site-uri
    * scrii un blog pentru un income destul de bun
    * sa-ti faci un website pentru un full time job
    * ClickBank and AdWords
    * Affiliate Marketing
    * AdSense

Depinde de cat de multi bani vrei sa faci si de cat de mult timp vrei sa dedici acestei noi meserii. Ca sa faci bani online poate sa fie foarte usor sau foarte greu,depinde de cat de mult vrei sa castigi.

Deci, sa incepem:


    * PTC (Pay-to-Click)

PTC inseamna ca tu esti platit pentru a da click pe unele site-uri. Exista foarte multe companii care te platesc doar pentru ca le vizitezi site-ul. Ce-i drept, nu te platesc foarte mult,doar cativa centi, dar se aduna si daca iti iei si cativa referali poti sa ajungi la o suma destul de frumusica. Tot ce ai de facut este sa intri pe aceste site-uri, sa te inregistrezi si sa incepi sa dai click. Inregistrarea este gratuita. Deci, poti sa incepi sa castigi bani fara nici o investitie. Eu am sa comentez mai jos site-urile care mi se par mie cele mai bune si care platesc sigur (pe mine m-au platit).

LinkGrand
Acest site este cel mai bun dupa parerea mea. Daca iti ceri banii este destul de rapid in a te plati.
*Este nevoie de paypal pentru a fi platit. Daca nu aveti PayPal, faceti un acount aici!*

Hits4Pay
Acesta este un alt site care plateste bine. Iti plateste 2 centi pe click si ai posibilitatea sa referi alte persoane pentru 50%din castigul lor.


    * Surveyuri

Exista multe siteuri care te platesc pentru a-ti spune parerea despre anumite produse pe care ei le-au scos pe piata sau urmeaza sa fie scoase pe piata.In functie de durata surveyului poti fii platit cu pana la 5$ pe survey. Mai multe informatii pe viitor.

MySurvey.com


    * Postarea de fotografii

Exista siteuri care te platesc doar pentru ca postezi fotografii sau videouri pe siteul lor. De cate ori cineva intra pe o poza de a ta si da click pe unul din add-urile existente acolo,tu esti platit. De asemenea poti invita si prietenii tai sa faca asta si tu esti platit din castigurile lor. Un asemenea site si dupa parerea mea cel mai bun este...

Flixya

*Pentru a face bani pe Flixya va trebuie un acount de AdSense.*


    * Blogging

Poti sa faci bani din bloguri pe websiteuri ca Blogger sau WordPress. Blogurile sunt un fel de jurnale. Scrii ce vrei, cand vrei pe orice subiect vrei. Poti sa castigi bani din bloguri prin AdSense sau ClickBank



    * Websiteuri

A avea propriul website este cea mai buna metoda de a face bani, dar si cea mai grea. Cu un website, poti sa vinzi ceva,un produs propriu sau poti face bani cu Affiliate Marketing sau Click Bank. In acelasi timp poti folosi Google Adsense pentru a face bani si Google Adwords pentru a promova siteul.
Mai multa informatie si dezvoltarea fiecarui subiect ,pe viitor.
Cuvinte cheie: affiliate marketing bani cu blog clickuri domain website internet net clickbank commission junction cum sa cuvinte cheie faci adsense pagerank marketing moduri de facut blog optimizare google web paid to click ptc tehnici seo tricuri.
MODALITATI DE A FACE BANI !

0 comments:

Post a Comment